alfatraining: Modulaire beroepsmatige bijscholing als presentieleergangen van de nieuwste generatie

Omschrijving van uw bijdrage: 

Vanuit huis of in het opleidingscentrum Münster of Osnabrück – bij alfatraining kunt u terecht voor de nieuwste generatie klassikaal onderwijs – lipsynchroon en met videoverbinding tussen de docent en alle deelnemers. U beleeft gekwalificeerd beroepsonderwijs op het hoogste niveau: effectief, live en met een directe communicatie door videoconferencing. De deelnemers worden door alfatraining op competente wijze en volgens moderne didactische methoden wegwijs gemaakt in de applicatie-software. We ondersteunen buitenlandse professionals door een aanvullende kwalificatie ‘Deutsch für den Beruf’. Modulair gestructureerde curricula voor zowel de Duitse als de Nederlandse arbeidsmarkt bieden wij aan op de volgende gebieden:

CAD, automatiseringstechniek, elektrotechniek, programmering, media & vormgeving, webdesign & webprogrammering, redactie & online-marketing, netwerktechniek/ MCSA & MCSE, SAP, commerciële cursussen, project- en IT-management, logistiek, Microsoft-Office-cursussen, talen, kwaliteits- en gezondheidsmanagement, horecamanagement, sollicitatiemanagement

Wat is er in 2016 bereikt?
Met ingang van dit jaar worden onze flyers en brochures naar het Nederlands vertaald, en er vindt een uitwisseling plaats met financieringsinstanties aan weerszijden van de grens, om professionals op de grensoverschrijdende arbeidsmarkt voor industrie en bedrijfsleven door middel van ons cursusaanbod te kwalificeren.

Drempels die actief worden opgepakt: 

Taalbarrière
Andere

Namelijk: 

Beroepsmatige arbeidsmarktconforme bijscholing

Naam organisatie (incl. locatie): 

alfatraining Bildungszentrum e.K. Osnabrück, Münster

Contactgegevens inhoudelijk contactpersoon: 

Kerstin Rudi, Kerstin.rudi@alfatraining.de; Mirjam Schaper, mirjam.schaper@alfatraining.de